HiFi sejem 2017: Hotel Lev


Dogodek: in 15.10.2017 v Hotelu LEV na Vošnjakovi ulici 1, v Ljubljani
Datum objave:

V soboto, 14.10., in nedeljo, 15.10., vabimo vse avdiofile, vse glasbofile in vse, ki bi si to želeli postati v Hotel LEV, na Vošnjakovo ulico 1 na Ljubljanski HiFi sejem 2017. Začelo se bo v soboto ob 10ih in trajalo do 20ih. Nato sledi akustični koncert. V nedeljo bo sejem odprt med 10h in 18h.

Predstavili bomo najnovejše tehnološke dosežke na področju domačega predvajanja glasbe. Poleg tega pa še nekaj starejših legendarnih "vintage" komponent.

HiFi Sejem

Vse o sejmu + rezervacija zastonj kart + spored dogodkov si lahko preberete na Uradni strani hifi sejma 2017.

Kupovati kvalitetno ni razsipnost - je zdrava pamet

Domači stereo ali domači kino je investicija zate in za vso družino, da uživate v njem leta in leta. Tako kot avta ne kupiš v najbližjem supermarketu, tudi ni razloga, da bi igral rusko ruleto pri nakupu zvoka.

V Audio Serumu prodajamo vse, kar je povezano z dobrim zvokom - nobenih hladilnikov, pralnih strojev ali ročnih mešalnikov. Če pregledaš vse, kar se piše in govori o hifiju, ugotoviš, da moraš imeti nadpovprečno srečo ali pa biti nadpovprečno izurjen, da se v tej atmosferi vročega zraka odločiš za pravo HiFi komponento. Iz občutka razočaranja zaradi nakupa napačne komponente te lahko reši le ena stvar: komponenta, ki si si jo v resnici že od začetka želel.

Z našo široko ponudbo nagrajenih komponent domačega hifija in domačega kina, lahko zate vedno najdemo pravo rešitev za pravo ceno (ne nujno najvišjo!). Kot specialisti vemo, da so HiFi želje in potrebe nekaj zelo osebnega, zato smo skrbno sestavili naš repertoar, da pokriva vse od rocka do klasične glasbe, od velikih samostoječih zvočnikov do elegantnih monitornih zvočnikov, od poceni sistemov pa vse do brez-kompromisnih high-end sistemov.

Kako se bo spremenil tvoj povprečen dan z našim hifijem: Več filmov boš gledal. Več glasbe boš poslušal. Bolj boš užival v znanih komadih, ker bodo kar naenkrat dobili več razsežnosti, stvari, ki jih prej nisi slišal, ker ti tvoj HiFi ni pustil. A veš, kako je, ko na hudih zvočnikih poslušaš pristajanje helikopterja? Verjetno še ne... morda kmalu. Več zabav boš prirejal. Ljudje bodo prihajali k tebi, ker bodo hrepeneli, da spet slišijo tvoj nov HiFi.

Pridite se sami prepričat, kaj ponujamo. Vaša ušesa vam bodo znala povedala dosti boljše kot bi naše besede kadarkoli lahko.