Weiss DAC202 Firewire DAC


Naša cena: 6.784
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka DAC
Znamka Weiss (vas zanima več o znamki Weiss)
Polna cena novega izdelka 6.784 €
Embalaža:

D/A pretvornik je esencialen za kvalitetno predvajanje glasbe iz računalnika. DAC202 je izvrsten predstavnik D/A pretvornikov. Z Firewire, Thunderbolt in USB povezljivostjo ga je mogoče priključiti na na vsak računalnikih. Uporablja se ga lahko kot brez-kompromisni DAC za računalniško predvajanje ali pa kot samostojni digitalno analogni pretvornik. Podpira vse standardne frekvence vzorčenja, vključno z DSD64. Vgrajen je tudi izredno kakovosten ojačevalec za slušalke. Ravni izhodne glasnosti lahko nastavite v grobih korakih v analogni domeni, v digitalni domeni pa s fino ločljivostjo. DAC202 deluje kot predojačevalec tako dobro, da ga lahko povežemo neposredno z ojačevalcem. DAC202 je idealna naprava za minimalistične računalniške sisteme.

Ocene

Pod črto je Weissov DAC202 najbolje zveneč DAC, ki sem ga kdaj imel v svojem sistemu (...) Z DAC202 sem poslušal visoko rezulativne posnetke in boljšega zvoka na mojem sistemu še nisem slišal.
All things considered, the Weiss DAC202 is the best-sounding DAC I’ve had in my system. (…) I’ve never heard better sound through my audio system than when listening to hi-rez recordings through the DAC202.

"Prejšnji teden sem poslušal DAC202 in takoj enega naročil. To je najboljši DAC, ki sem ga kdaj slišal. Pika."
Original:"I listened to the DAC202 last week and immediately ordered one. It is the best DAC I have ever heard. Period.".

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++