Devialet Stereo 200


Naša cena: 6.290 6.990 € (Prihranite: 700 €)
S tem nakupon pridobite 12.580 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Stereo ojačevalec
Znamka Devialet (vas zanima več o znamki Devialet)
Polna cena novega izdelka 6.990 €
Embalaža:
Moč:
 2 x 200 Wattov / 6 Ohm

Devialet je francoski izdelovalc nekaterih izmed najboljših avdio ojačevalcev na svetu. V slabem desetletju obstoja so se uspeli zavihteti v sam vrh najbolj zaželjenih HiFi izdelkov. Vzljubili so jih tako kupci kot strokovna javnost.

Devialet stereo ojačevalci ponujajo revolucionarno ADH® (analog/digital hybrid) in SAM® (Speaker Active Matching) tehnologijo.

SAM® je inteligenca, ki jo je Devialet razvil v sodelovanju z večjimi izdelovalci zvočnikov, in ki njihovim ojačevalcem omogoča, da svoj output prilagodijo zvočnikom, s katerimi so povezani. Devialetov ojačevalec z upoštevanjem karakteristik zvočnika, prilagodi svoje izhodne signale tako, da se zvočniške membrane premikajo popolnoma v skladu z zvočnim signalom, ki prihaja iz medija in tako poskrbi za popolno sinergijo med ojačevalcem in zvočnikom.

ADH® je srce vsakega Devialet ojačevalca in je to, kar dela njihove ojačevalce unikatne. Ideja za konceptom je združitev 2 nasprotujočih ojačevalskih tehnologij, analogno in digitalno, z željo združiti prednosti obeh: linearnost in muzikalnost najboljših analognih ojačevalcev (klase A) in moč, učinkovitost in kompaktnost digitalnih ojačevalcev (klase D). Uživali boste v popolnem ravnovesju med nostalgijo (phono in analogni vhodi) in modernim (USB, Ethernet, digitalni coax). Poleg tega ponujajo tudi nov Devialet AIR univerzalni streamer, ki omogoča brezžično predvajanje visoko-resolutivne glasbe ne glede na izvor. Vse to dobite v elegantnih, ročno poliranih ohišjih, ki v živo presunejo z lepoto minimalizma.

Vsi devialetovi ojačevalci imajo vgrajeno AIR tehnologijo, ki jih spremeni v streamerje. Novi Devialetovi AIR univerzalni streamerji vam omogočijo predvajati glasbo, ki je shranjena na vašem Mac ali Windows računalniku, ne glede na format ali avdio predvajalnik, ki ga uporabljate. Povrh tega pa so Devialet izdelki vrhunski hibridni ojačevalci, z do 800 W moči in SAM tehnologijo, ki so obnoreli HiFi svet. Slišite jih le pri nas.

devialet airsam85evo85adh85

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
Romulus  (30 Apr. 14 / 22:00)  Rating: sehr positive Bewertungen

Perfection exists. As we all know it is not easy to buy expensive second hand material from a distant country. Anze can be reached by mail and phone. Reaction speed is great. Product was even better than described and very well packed. Shipment lightening fast. He knows what he is selling and does not push the sale, if you know what i mean. Highly recommended as a seller. Buy with extreme confidence

singlebrazil  (07 Jan. 14 / 02:26)  Rating: sehr positive Bewertungen

Excellent Seller. Great price and great communication. Pain-free transaction and unit was packaged perfectly. I would heartily recommend doing business with this seller. Fantastic Audiomarkt experience!