Devialet Stereo 200


Naša cena: 6.290 6.990 € (Prihranite: 700 €)
S tem nakupon pridobite 12.580 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Stereo ojačevalec
Znamka Devialet (vas zanima več o znamki Devialet)
Polna cena novega izdelka 6.990 €
Embalaža:
Moč:
 2 x 200 Wattov / 6 Ohm

Devialet je francoski izdelovalc nekaterih izmed najboljših avdio ojačevalcev na svetu. V slabem desetletju obstoja so se uspeli zavihteti v sam vrh najbolj zaželjenih HiFi izdelkov. Vzljubili so jih tako kupci kot strokovna javnost.

Devialet stereo ojačevalci ponujajo revolucionarno ADH® (analog/digital hybrid) in SAM® (Speaker Active Matching) tehnologijo.

SAM® je inteligenca, ki jo je Devialet razvil v sodelovanju z večjimi izdelovalci zvočnikov, in ki njihovim ojačevalcem omogoča, da svoj output prilagodijo zvočnikom, s katerimi so povezani. Devialetov ojačevalec z upoštevanjem karakteristik zvočnika, prilagodi svoje izhodne signale tako, da se zvočniške membrane premikajo popolnoma v skladu z zvočnim signalom, ki prihaja iz medija in tako poskrbi za popolno sinergijo med ojačevalcem in zvočnikom.

ADH® je srce vsakega Devialet ojačevalca in je to, kar dela njihove ojačevalce unikatne. Ideja za konceptom je združitev 2 nasprotujočih ojačevalskih tehnologij, analogno in digitalno, z željo združiti prednosti obeh: linearnost in muzikalnost najboljših analognih ojačevalcev (klase A) in moč, učinkovitost in kompaktnost digitalnih ojačevalcev (klase D). Uživali boste v popolnem ravnovesju med nostalgijo (phono in analogni vhodi) in modernim (USB, Ethernet, digitalni coax). Poleg tega ponujajo tudi nov Devialet AIR univerzalni streamer, ki omogoča brezžično predvajanje visoko-resolutivne glasbe ne glede na izvor. Vse to dobite v elegantnih, ročno poliranih ohišjih, ki v živo presunejo z lepoto minimalizma.

Vsi devialetovi ojačevalci imajo vgrajeno AIR tehnologijo, ki jih spremeni v streamerje. Novi Devialetovi AIR univerzalni streamerji vam omogočijo predvajati glasbo, ki je shranjena na vašem Mac ali Windows računalniku, ne glede na format ali avdio predvajalnik, ki ga uporabljate. Povrh tega pa so Devialet izdelki vrhunski hibridni ojačevalci, z do 800 W moči in SAM tehnologijo, ki so obnoreli HiFi svet. Slišite jih le pri nas.

devialet airsam85evo85adh85

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
makridisavel  (08 Jul. 15 / 21:16)  Rating: sehr positive Bewertungen

Precise description. Products works 100% & looks 100%. Seller kind, very helpful, answers quickly, and very flexible.

gsgsgs  (15 Nov. 14 / 13:56)  Rating: sehr positive Bewertungen

I wanted to say thank you a lot about this transaction and if i could rate audiomarkt users I would give you the price for number one!!!!!
I cannot imagine to do it better! Always again!