PMC Fact 8


Naša cena: /
Nov / Rabljen Demo (Demo pomeni, da smo iizdelek uporabljali le mi )
Tip izdelka Samostoječi zvočniki
Znamka PMC (vas zanima več o znamki PMC)
Polna cena novega izdelka 8.200 €
Občutljivost:
89dB 1w at 1m
Impedanca:
8 Ohm
Frekvenčni odziv:
28Hz – 30kHz
Embalaža:
Finiši:
Tiger Ebony, Graphite Poplar, Rich Walnut, White Silk

PMC je resnična zgodba o uspehu. Že 20 let izdelujejo nekatere izmed najboljših HiFi zvočnikov na svetu in pobirajo nagrado za nagrado. Je eno redkih podjetij, ki je za svoje doprinose h znanosti snemanja dobilo nagrado Emmy. Še vedno izdelujejo tako profesionalne kot domače zvočnike in so v obeh svetovih zelo spoštovani.

Njihovi zvočniki uporabljajo ATL™ (Advanced Transmission Line) tehnologijo: nizkotonec je postavljen na en konec dolgega tunela (the transmission line), ki je močno obložen z akustično absorbcijskimi materiali. Ti materiali posrkajo višji spekter tonov, ki jih nizkotonec oddaja v notranjost zvočnika. Najnižje frekvence, ki pridejo skozi zračnik na drugi strani tunela delujejo kot sekundarni driver.

Fact serija obsega 3 zvočnike: najmanjšega fact.3, fact.8 in najnovejšega fact.12. Vsi trije uporabljajo ATL™ tehnologijo. Fact.12 je prvi trosistemski zvočnik v tej seriji. Čistost PMCjevih srednjetoncev je postala sinonimna z imenom znamke predvsem zaradi slavnega PMC75 srednjetonca. V fact.12 se uporablja povsem nova, bolj kompaktna 50mm velika enota srednjetonca, ki nadaljuje s tradicijo, ki jo je ustvaril PMC75.

What HiFi
What Hi-Fi
What Hi-Fi so testirali PMC fact 8 in oznanjajo, da so zvočniki "PMCjev eksperiment, toda nadvse uspešen eksperiment: Ti zvočniki so v vseh pogledih zelo zaželjeni." "Tej kombinaciji zvočnih in estetskih prednosti se je težko upreti: če želiš boljši zvok, moraš biti pripravljen plačati dosti več ali pa se zadovoljiti z dosti manj stila".
Original: "An experiment from PMC, but a successful one: these are highly desirable in every way.". "Their combination of sonic and aesthetic prowess is hard to resist: if you want better sound, be prepared to spend a lot more, or put up with significantly less style.".
Kaj pravijo o nas
makridisavel  (08 Jul. 15 / 21:16)  Rating: sehr positive Bewertungen

Precise description. Products works 100% & looks 100%. Seller kind, very helpful, answers quickly, and very flexible.

gsgsgs  (15 Nov. 14 / 13:56)  Rating: sehr positive Bewertungen

I wanted to say thank you a lot about this transaction and if i could rate audiomarkt users I would give you the price for number one!!!!!
I cannot imagine to do it better! Always again!