Furutech FP-SWS (G)


Naša cena: 80 83 € (Prihranite: 3 €)
S tem nakupon pridobite 160 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Električna vtičnica (stenska)
Znamka Furutech (vas zanima več o znamki Furutech)
Polna cena novega izdelka 83 €
Embalaža:
Materiali:
Pozlačeni vodniki iz ne-magnetnega čistega bakra + ohišje iz najlona in steklenih vlaken + ploščica iz polikarbonata

Furutech ponuja FT in FP vrste električnih vtičnic. 

FP-SWS (G) je vstopna vtičnica iz ne-magnetnega čistega bakra. Njeno ohišje je iz nylona in steklenih vlaken, njen pokrov pa iz polikarbonata.

FT-SWS (R)/(G) so narejene iz porodiniranih (R) oz. pozlačenih (G) vodnikov iz ne-magnetnega čistega bakra. Ohišje v verziji FT-SWS (R) je zaključeno s karbonskimi vlakni, v verziji FT-SWS (G) pa z jeklom.

FP-SWS-D (G)/(R) sta dvojni vtičnici s pozlačenimi (G) oz. porodiniranimi (R) vodniki.

FT-SWS-D (R) je prav tako dvojna vtičnica in ima porodirane nemagnetne vodnike iz čistega bakra s pokrovom iz karbona in steklenih vlaken. FT-SWS-D (R) so najfinejše stenske High end vtičnice, kar jih je moč dobiti.

Furutech je bil ustanovljen v letu 1988. Podjetje oblikuje in izdeluje raznovrsten asortiment A/V kablov z izjemno visoko čistostjo bakra, v obliki OCC enokristalnega oxygen-free materiala. Na voljo imajo tako analogne in digitalne kot napajalne in koaksialne kable. Vsi kovinski deli so obdelani s Furutechovo lastno kriogrnično obdelavo imenovano 2-Stage Alpha. Med proizvodnjo so vsi izdelki podvrženi procesu demagnetizacije, kar zagotavlja najnižje nivoje distorzije in šuma. Zato so Furotech izdelki so hvaljeni kot nizko-šumni, hitri in nepopačeni prenašalci signala.

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++