Furutech FP-SWS (G)


Naša cena: 80 83 € (Prihranite: 3 €)
S tem nakupon pridobite 160 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Električna vtičnica (stenska)
Znamka Furutech (vas zanima več o znamki Furutech)
Polna cena novega izdelka 83 €
Embalaža:
Materiali:
Pozlačeni vodniki iz ne-magnetnega čistega bakra + ohišje iz najlona in steklenih vlaken + ploščica iz polikarbonata

Furutech ponuja FT in FP vrste električnih vtičnic. 

FP-SWS (G) je vstopna vtičnica iz ne-magnetnega čistega bakra. Njeno ohišje je iz nylona in steklenih vlaken, njen pokrov pa iz polikarbonata.

FT-SWS (R)/(G) so narejene iz porodiniranih (R) oz. pozlačenih (G) vodnikov iz ne-magnetnega čistega bakra. Ohišje v verziji FT-SWS (R) je zaključeno s karbonskimi vlakni, v verziji FT-SWS (G) pa z jeklom.

FP-SWS-D (G)/(R) sta dvojni vtičnici s pozlačenimi (G) oz. porodiniranimi (R) vodniki.

FT-SWS-D (R) je prav tako dvojna vtičnica in ima porodirane nemagnetne vodnike iz čistega bakra s pokrovom iz karbona in steklenih vlaken. FT-SWS-D (R) so najfinejše stenske High end vtičnice, kar jih je moč dobiti.

Furutech je bil ustanovljen v letu 1988. Podjetje oblikuje in izdeluje raznovrsten asortiment A/V kablov z izjemno visoko čistostjo bakra, v obliki OCC enokristalnega oxygen-free materiala. Na voljo imajo tako analogne in digitalne kot napajalne in koaksialne kable. Vsi kovinski deli so obdelani s Furutechovo lastno kriogrnično obdelavo imenovano 2-Stage Alpha. Med proizvodnjo so vsi izdelki podvrženi procesu demagnetizacije, kar zagotavlja najnižje nivoje distorzije in šuma. Zato so Furotech izdelki so hvaljeni kot nizko-šumni, hitri in nepopačeni prenašalci signala.

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
Romulus  (30 Apr. 14 / 22:00)  Rating: sehr positive Bewertungen

Perfection exists. As we all know it is not easy to buy expensive second hand material from a distant country. Anze can be reached by mail and phone. Reaction speed is great. Product was even better than described and very well packed. Shipment lightening fast. He knows what he is selling and does not push the sale, if you know what i mean. Highly recommended as a seller. Buy with extreme confidence

singlebrazil  (07 Jan. 14 / 02:26)  Rating: sehr positive Bewertungen

Excellent Seller. Great price and great communication. Pain-free transaction and unit was packaged perfectly. I would heartily recommend doing business with this seller. Fantastic Audiomarkt experience!