Piega Coax 10.2 / Črn eloksiran aluminij


Naša cena: 3.432 3.900 € (Prihranite: 468 €)
S tem nakupon pridobite 6.864 točk zvestobe.
Nov / Rabljen Nov
Tip izdelka Monitorni zvočniki
Znamka Piega (vas zanima več o znamki Piega)
Polna cena novega izdelka 3.900 €
Občutljivost:
90 dB / W / m
Impedanca:
4 Ohm
Frekvenčni odziv:
36 Hz - 50 kHz
Finiš:
ohišje iz črnega eloksiranega aluminija, zaščitna mreža črna

Piega s svojimi izdelki postavlja mejnike v tehnologiji zvočnikov. V vaš dom pripelje čudovita brezšivna aluminijasta ohišja in boljši zvok. Boljši od tega, ki ste ga vajeni. S patentiranim koaksialnim tračnim sistemom vam Piega zvočniki prostor popolnoma zapolnijo z zvokom. Če vas ne prepriča njihovo izvrstno švicarsko poreklo, vas bodo neštete nagrade, ki jim jih hi-fi svet podeljuje.

Coax si z MasterONE deli istovrstno tehnologijo in je izvrsten primer Pieginega zvočniškega znanja. Piegin koaksialni element, ki ga vgrajujejo v vse zvočnike te serije, nima časovnega zamika med signali visoko- in srednjetonca in je s tem edini pravi koaksialni element, ki ga poznamo. Serija vsebuje 5 zvočnikov: Coax 120, Coax 90, Coax 70, Coax 30 in Coax 10. Ohišja so bodisi v elegantnem glos lakiranju bodisi v brezčasnem aluminiju bodisi v finem anodiziranem aluminiju.

Všeč vam bo njegovo detajlno, strastno in mogočno igranje.

Ocene

The absolute sound pravi o Piegi, da je "švicarski dragulj", "Po obisku Piege še bolj cenimo Piegino inovativno tehnologijo, švicarsko spretnost, kakovost zvoka in skoraj 30 let svetovnega uspeha. Piega je res original in si zasluži večjo zastopanost na ameriškem hifi trgu."
absolute sound logo

The Absolute Sound

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++