Piega Premium 50.2 / Črn eloksiran aluminij


Naša cena: 3.800
Nov / Rabljen Demo (Demo pomeni, da smo iizdelek uporabljali le mi )
Tip izdelka Samostoječi zvočniki
Znamka Piega (vas zanima več o znamki Piega)
Polna cena novega izdelka 3.800 €
Občutljivost:
92 dB / W / m
Impedanca:
4 Ohm
Frekvenčni odziv:
26 Hz - 50 kHz
Embalaža:
Finiš:
ohišje iz črnega eloksiranega aluminija, zaščitna mreža črna

Piega s svojimi izdelki postavlja mejnike v tehnologiji zvočnikov. V vaš dom pripelje čudovita brezšivna aluminijasta ohišja in boljši zvok. Boljši od tega, ki ste ga vajeni. S patentiranim koaksialnim tračnim sistemom vam Piega zvočniki prostor popolnoma zapolnijo z zvokom. Če vas ne prepriča njihovo izvrstno švicarsko poreklo, vas bodo neštete nagrade, ki jim jih hi-fi svet podeljuje.

V glasbenih skupinah in orkestrih vsak član doda svoj prispevek k zvoku, zato je edino prav, da tudi slišimo prispevek vsakega posameznega člana. Neverjetna resolucija novih LDR visokotonskih trakov vam omogoča, da to res slišite.

Vsi novi Premium modeli vsebujejo nov Piega LDR 2642 MKII element in igrajo s svileno čistostjo. Tudi basi, ki delujejo z MDR® tehnologijo, so bili občutno izboljšani in vas bodo prepričali z močjo nizkih tonov. Vsa serija je oblikovana v popularnem C-ohišju, obliki, ki kontinuirano spreminja radij in tako izničuje neželene vibracije. Serijo sestavljajo 4 zvočniki: Premium 50.2, Premium 5.2, Premium 3.2 in Premium 1.2.

Ocene

The absolute sound pravi o Piegi, da je "švicarski dragulj", "Po obisku Piege še bolj cenimo Piegino inovativno tehnologijo, švicarsko spretnost, kakovost zvoka in skoraj 30 let svetovnega uspeha. Piega je res original in si zasluži večjo zastopanost na ameriškem hifi trgu."
absolute sound logo

The Absolute Sound

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++