PMC Twenty 24


Naša cena: /
Nov / Rabljen Demo (Demo pomeni, da smo iizdelek uporabljali le mi )
Tip izdelka Samostoječi zvočniki
Znamka PMC (vas zanima več o znamki PMC)
Polna cena novega izdelka 4.600 €
Občutljivost:
90dB 1w 1m
Impedanca:
8 Ohm
Frekvenčni odziv:
28Hz – 25kHz
Embalaža:
Finiši:
Oreh, Amarone, Diamantno črn, Hrast

PMC je resnična zgodba o uspehu. Že 20 let izdelujejo nekatere izmed najboljših HiFi zvočnikov na svetu in pobirajo nagrado za nagrado. Je eno redkih podjetij, ki je za svoje doprinose h znanosti snemanja dobilo nagrado Emmy. Še vedno izdelujejo tako profesionalne kot domače zvočnike in so v obeh svetovih zelo spoštovani.

Njihovi zvočniki uporabljajo ATL™ (Advanced Transmission Line) tehnologijo: nizkotonec je postavljen na en konec dolgega tunela (the transmission line), ki je močno obložen z akustično absorbcijskimi materiali. Ti materiali posrkajo višji spekter tonov, ki jih nizkotonec oddaja v notranjost zvočnika. Najnižje frekvence, ki pridejo skozi zračnik na drugi strani tunela delujejo kot sekundarni driver.

Serija twenty z imenom obeležuje PMCjevih 20 let obstoja v HiFi industriji. Vsi uporabljeni driverji so bili razviti specifično za to serijo. 27mm velik SONOLEX mehak visokotonec je bil razvit skupaj z norveškim podjetjem SEAS. Seveda vseh pet zvočnikov uporabljajo ATL™ tehnologijo: twenty.21, twenty.22, twenty.23, twenty.24, twenty.C.

več o Twenty seriji

Awards

HiFi Critic Best Buy Award

Pošljite povpraševanje za samo ta izdelek:

Kaj pravijo o nas
rolandein  (12 Mar. 16 / 20:10)  Rating: sehr positive Bewertungen

Absolute serious seller. Excellent communication. Item picked up in Slovenia. Player was in perfect condition as described.
Highly recommended!

graaf4ever  (25 Jan. 16 / 09:11)  Rating: sehr positive Bewertungen

I bought a second hand preamp in mint condition + some demo filters and cables : all received well packed and in excellent state, very serious seller, safe transaction. Thank you Audio Serum! A+++