Dostava

Možnosti dostave:

Osebni prevzem

Pri osebnem prevzemu lahko naročeno in plačano blago prevzamete v našem salonu v Ljubljani, na naslovu CESTA 24.JUNIJA 60A, 1231 LJUBLJANA. Prevzem je možen kadarkoli v času naših delovnih ur, izven njih pa samo ob predhodnem dogovoru. O stanju vašega naročila in njegovi pripravljenosti na prevzem vas bomo sproti obveščali bodisi na vaš email naslov bodisi na vaš telefon. 

Poštna dostava

Poštno dostavo v imenu Audio Seruma izvajajo naši pogodbeni partnerji. Vaše naročilo bomo skrbno zapakirali in ga poslali na vaš naslov v najkrajšem možnem času. Če ste naročili izdelke, ki so na zalogi, se bo paket od nas odpravil v roku 1-2 delovnih dni po prejetju plačila. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Priporočamo vam, da ob naročilu navedete tudi vašo mobilno telefonsko številko oz. telefonsko številko, na katero ste dosegljivi. S tem paketnim službam olajšate dostavo blaga. 

Ob odpremi pošiljke vam bomo o tem obvestili.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in izdelek bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Za stroške dostave se s paketnimi službami dogovorimo sproti in so odvisne od teže in velikosti zapakiranega naročila. Stroške bomo z vami uskladili preden vam izstavimo predračun.

Carina in druge uvozne dajatje

Ob naročilu blaga v države izven EU, se lahko pojavijo dodatne carinske dajatve. Vse tako nastale stroške carinskega postopka, mora kupec pokriti sam. Audio Serum nima nadzora nad temi dodatnimi stroški. Svetujemo vam, da se pred naročilom blaga v druge države o morebitnih dodatnih stroških carine pozanimate pri lokalnih carinskih ali poštnih službah o morebitnih dodatnih stroških. Vi, kupec, boste veljali kot uvoznik naročenih izdelkov in boste odgovorni za plačilo kakršnihkoli davkov in dajatev.