ISKANJE POPOLNEGA ZVOČNIKA

Kako v prvem poskusu kupiti prave zvočnike

Audio Serum
Samo za člane AS kluba e-novic

Prijavi se na AS e-novice in dobil boš moj vodič za Iskanje popolnega zvočnika

A je to res zastonj?

Absolutno! Želel sem deliti nekaj znanja, ki se mi je skozi leta nabralo, in upam, da bo komu koristilo. Za HiFi rešitve imej v mislih Audio Serum.

Za pošiljanje e-mailov uporabljamo platformo Mailchimp. S prijavo potrjujete, da se bodo vaši podatki prenesli na Mailchimp. Več o politiki zasebnosti podjetja Mailchimp si lahko preberete tukaj. Vaših podatkov ne uporabljamo na noben način, razen za pošiljanje emailov.

Živjo,

moje ime je Anže Tavčar in sem ustanovitelj Audio Seruma. Vsak dan svetujem številnim strankam, ki se nočejo sprijazniti s slabim zvokom svojih elektronskih naprav, ki hočejo VEČ, več basa, več srednjih tonov, več visokih tonov, več temperamenta, več realizma v zvoku in več prepričljivosti.

Tokrat se posvečam zvočnikom. Nekoč, ko sem se začel zanimati za HiFi, sem se dostikrat znašel v situaciji, ko se mi je zdelo, da me vsak drug par zvočnikov vabi, da jih kupim, odnesem domov in vzljubim. Toda skozi leta se je večkrat zgodilo, da sem se odločil za napačen nakup. Tako se hitro ujameš v situacijo, ko si ravnokar z velikim navdušenjem kupil nekaj, kar se izkaže za popolno razočaranje. In takrat, sem ugotovil, obstaja le 1 izhod. Znebiti se napake in jo zamenjati za tisto, kar si v resnici od začetka rabil. 

Da bi se izognili stroškom in gnevu ob napačnem nakupu, sem napisal ta vodič, kako se znajti med zvočniki in že v prvem poskusu kupiti prave. 

Za kakršnakoli vprašanja pa smo vedno vam na voljo v Audio Serumu. Vedno imamo na zalogi veliko in raznoliko množico zvočnikov. Pridite, oglejte si jih, poslušajte jih. Lažje se boste odločili.

Veselo branje!

Anže Tavčar

Audio Serum, HiFi za zaljubiti
Telefone: (+386)-41-779-011
E-mail: info@audio-serum.si
Website: www.audio-serum.si
Facebook: www.facebook.com/audioserum

P.S. Ne pozabi nas všečkati na FB strani.